Presse
26.10.2021
Tid å lese: Ca.
X
min.

Nasta og Fremby signerer samarbeidsavtale

Nasta og Fremby signerte samarbeidsavtale for å sørge for smartere bruk og deling av maskindata. Nasta forhandler både Hitachi og BELL maskiner som høster inn data om hvordan maskinene blir brukt i hhv. Global e-service og Fleetmatics, og har vært sentral samarbeidspartner med Fremby i utviklingen for å få samlet maskindata én plass. Denne avtalen vil komme felles kunder tilgode!

Nasta og Fremby signerte samarbeidsavtale for å sørge for smartere bruk og deling av maskindata.

Samarbeid for smartere bruk og deling av maskindata

Forrige uke kunne Sigve Pettersen, daglig leder i Fremby AS, og Ole Kristian Skauan, Produktsjef i Nasta AS, shake i god corona stil fremfor den nye 350'n fra Hitachi på Nastas avdeling på Lillestrøm.

Fremby har jobbet over lengre tid i tett samarbeid med Nasta med å koble maskindata både fra Hitachi og Bell inn én plattform. Fremby tilbyr er en uavhengig plattform for å få innsikt i en samlet flåte med forskjellige typer maskiner, mens Nasta leverer både Global e-service og Fleetmatics for detaljert innsikt i bruken av henholdsvis Hitachi og BELL maskiner. Dette samarbeidet gir kunden både detaljert innsikt i hver enkelt maskin i disse to plattformene, men også alle maskinene samlet i dataplattformen fra Fremby.

‍Produktsjef i Nasta, Ole Kristian Skauan sier de opplever stor interesse fra kundene i å få tilgang til maskindataene én plass og er veldig glad for å ha dette klart som en et tilbud til kundene nå. Gjennom dette samarbeidet, og gjennom det web og mobil baserte verktøyet; Fremby Innsikt - kan maskineiere nå enkelt gjenbruke maskindataene inn IT-systemer.

"Jeg kan endelig si til kunder som spør at dette finnes allerede - vi frembyr dataene på en plass. Det er kanskje spesielt viktig i disse tider å bruke data for å få god oversikt og være tett på maskinutnyttelsen for å kunne omstille og omfordele kapasitet nå som driften er litt utenom det vanlige. Derfor er jo dette en perfekt timing for kundene våre å gå i gang og ta i bruk maskindata fra oss." Sitat, Ole Kristian Skauan, Produktsjef, Nasta AS

Hvordan komme igang?

Ta kontakt med Nasta eller Fremby, så hjelper vi deg igang. Dette samarbeidet innebærer at Fremby og Nasta skal samarbeide om å tilby kunder brukervennlige digitale verktøy for å få mer ut av maskinparken. I første omgang handler dette om å koble sammen data slik at kunden kan få en lavterskel innsiktsløsning for hele maskinparken gjennom Fremby Innsikt. Sammen vil Fremby og Nasta samarbeide om å hjelpe maskineiere raskt igang med å koble opp maskinene slik at dataene blir tilgjengelig.

Videre vil Nasta og Fremby samarbeide om å vise maskineierne potensialet i å bruke disse dataene til å optimalisere bruken av maskinparken. Det er store gevinster å hente i å begynne å bruke dette daglige faktagrunnlaget for utnyttelsen av maskinparken.

‍Kontaktpersoner

‍Sigve Pettersen, daglig leder, Fremby AS;

epost: sigve@fremby.no

‍Ole Kristian Skauan, Produktsjef, Nasta AS;

epost: ole.skauan@nasta.no

Kort om NASTA

Nasta AS er en av Norges ledende leverandører av anleggsmaskiner og –utstyr. Vi representerer Hitachi Construction Machinery og Bell Equipment. Nasta har i dag rundt 175 ansatte og omsatte i 2019 ofr 1 125 millioner kroner.

Nasta tilbyr bl.a. hjullastere, minigravere, beltegravere, hjulgravere, anleggsvalser og dumpere, samt anleggsutstyr som slaghammere, komprimatorer, skuffer, skuffetenner etc. Nasta kan tilby alt fra basemaskin, til skreddersøm fra egen konstruksjonsavdeling, Nasta Spesialkonstruksjon. De har har utviklet utslippsfrie anleggsmaskiner i form av elektriske gravemaskiner, samt en hel rekke spesialtilpassede anleggsmaskiner for kunder.

Nasta tilbyr et landsdekkende serviceapparat, med velutstyrte servicevogner for effektiv feltservice. Gjennom Nasta Finans tilbyr de i samarbeid med Nordea tilrettelagte finansieringsløsninger som passer de fleste behov. Dessuten kan Nasta Utleie AS hjelpe deg dersom du ønsker å leie anleggsmaskiner.

Les mer på nettsidene deres her

Relaterte artikler:

Kom i gang med Fremby i dag!

Ikke vent på fremtiden – ta grep om den i dag med Fremby. Bli med de fremoverlente virksomhetene som allerede forvandler sin maskinforvaltning. Kom i gang nå og se den umiddelbare forskjellen Fremby kan gjøre for din bedrift.
🥳 Tusen takk! Meldingen din er trygt fremme i vår innboks hos Fremby! 🥳
😅 Huffda! Dette er litt pinlig, men noe gikk galt. Kan du prøve å sende igjen? 😅