Ikke bare hvorfor, men...

Hvem er Fremby?

Fremby består av et erfarent gründerteam med bakgrunn fra bygg- og anlegg, kommersialisering av teknologiløsninger og arbeid med bærekraft og miljø på konsernnivå i norske virksomheter.

Se Fremby video

Teamwork bilde av ansatte i Fremby
Lukk video
X

Fra de riktige menneskene. Til rett tid. 🤘🏼

Fremby utviklere som jobber sammen

Vi står klare for å bistå deg!

Snakk med utviklere og et team som står klar for å hjelpe deg! Vi mener at de mest brukervennlige verktøyene best skapes i nært samarbeid med kunden.

Bilde av mobilt grensesnitt med team av Fremby medarbeidere

Unikt community

Fremby har utviklet en unik og god arena hvor du som kunde, brukere og support team deler innsikt og erfaringer. Her vil du også kunne få “early bird” tilgang på nyheter, funksjoner og ikke minst gode svar.

Fremby ansatt og kunde som viser lagspill

Få en riktig start med en god lagspiller

Samme kan vi bygge en bærekraftig fremtid 🤝🏼

Målet vårt er å bistå fremtidsrettede selskaper i å forstå miljøavtrykket, energieffektiviteten og utslippene fra deres prosjekter, og tilby dem verdifull innsikt som sikrer at de oppnår høye standarder innen miljø, samfunn og selskapsstyring.

Kontakt Fremby

You can talk the talk, but can you walk the walk? (proof👇🏼)
"Vi er i ferd med å rulle ut Fremby på alle våre prosjekter. For å få fortgang i oppkoblingen av underentreprenører insentiverer vi disse til å bli datadrevet ved å betale mer for maskintimer med data enn uten. For oss gjør det rapporteringen enklere og oversikten bedre, så dette lønte seg"

Svein Nilsplass

Områdesjef Oslo

NCC Infrastructure

Fremby lar oss hente ut maskindata fra en rekke produsenter og tilordne disse automatisk på prosjekter. At det inkluderer både innleide maskiner og underentreprenører gir oss god innsikt i prosjektenes miljøprestasjoner. Dataene bruker vi enkelt videre internt fra Frembys api'er.

Lars Evensen Paulsrud

Miljøsjef

Veidekke Norge

Vi har koblet opp hele maskinparken i Fremby noe som gir oss muligheten til å konsentrere oss om best mulig drift på områdene våre. De leverer rask support og vi benytter bl a dataene til å fokusere på tomgangskjøring, rapportere drivstofforbruk til bærekraftsrapportering samt se på maskinutnyttelsesgraden per anlegg og totalt i selskapene.

Kristoffer Grøv

Bærekraftansvarlig

Anlegg Øst Entreprenør

Med Fremby fikk vi raskt koblet opp maskinparken og vi får nå relevante data samlet et sted fra alle merker. I tillegg får vi på utvalgte prosjekter samme data fra våre underentreprenører og innleide maskiner. Det gir en helt annen mulighet til å følge opp, og rapportere videre på

Jørgen Grønvold

Maskinsjef

NCC Norge

I prosjektet skal vi rapportere energiforbruk for både maskiner, lading og strømtavler. Fremby henter automatisk inn mye data fra underentreprenører og deler videre til oss. Systemet er enkelt å bruke og annen type data er enkelt å legge inn manuelt.

Øystein Espedal

FO Bygg / Region Vest

Skanska Norge AS

I Feiring har vi koblet opp hele maskinparken og får all maskindata samlet på et sted. Det er enkelt å sette opp anleggsområder som da gir drivstofforbruk, kapasitetsutnyttelse, tomgangskjøring og nyttelast per site, og aggregert for avdeling og konsern. Det gjør det veldig enkelt å følge hvor maskinene er og om de brukes. Folkene i Fremby er raske på å respondere når det dukker opp spørsmål.

Roar Aaserud

Maskinsjef

Feiring

Fremby...

Assemble! 💪🏼

Fremby består av et erfarent gründerteam med bakgrunn fra bygg- og anlegg, kommersialisering av teknologiløsninger og arbeid med bærekraft og miljø på konsernnivå i norske virksomheter.
Kjell Erik Ollendorff Lien
Kjell Erik Ollendorff Lien
Chief Executive Officer

Kjell Eriks hovedkvarter, dypt inne i hjertet av Fremby, er fylt med skjermer som viser sanntidsdata og prognoser, noe som gjør ham i stand til å forutsi og forhindre digitale kriser før de skjer. Men hans største styrke? Hans evne til å inspirere sitt team og Frembys klienter til å nå nye høyder av innovasjon og bærekraft, gjør ham til en ekte leder – en super-CEO!

Sigve Pettersen
Sigve Pettersen
Chief Product Officer

Sigve, Chief Product Officer i Fremby, er det kreative geniet bak selskapets banebrytende digitale løsninger. Sigve leder an i produktutviklingen med en blanding av kreativ magi og teknisk dyktighet. Med sin smittende entusiasme og skarpe innsikt, er han ikke bare en produkthelt, men også en inspirator for sitt team i produktinnovasjon.

Andreas Vestreng
Andreas Vestreng
Kundesuksess

Andreas, ansvarlig for kundesuksess hos Fremby, er selskapets superhelt i kundetilfredshet og forhold. Se for deg ham som "Kundekommunikasjonens Kaptein", alltid klar med sitt skjold av empati og sverd av løsningsorientert tankegang. Han navigerer gjennom kundenes behov og utfordringer med en sjeldent sett eleganse og effektivitet.

Johan Røed
Johan Røed
Designer & utvikler

Johan beveger seg smidig mellom verdenene av design og utvikling, og smelter sammen form og funksjon med en nesten overnaturlig finesse. Han har en sjette sans for brukervennlighet og estetikk, noe som gjør ham til en nøkkelspiller i Frembys oppdrag for å forenkle komplekse teknologier. Når visjon blir til liv.

Gábor Csaba
Gábor Csaba
Back-end utvikler

Gábor, back-end utvikler hos Fremby, er som selskapets stille superhelt i teknologiens verden. Hans superkraft ligger i hans ekstraordinære evne til å skrive ren og effektiv kode, noe som gjør ham til en nøkkelspiller i utviklingen av robuste og pålitelige bak-end løsninger. Gábors rolle er kritisk for at Fremby skal kunne levere en sømløs og høy-ytelses tjeneste.

Laszlo Hordos
Laszlo Hordos
Leder for teknologi

Leder for teknologi hos Fremby, er selskapets teknologiske visjonær og mesterhjerne. Tenk på ham som "Tech-Titanen", utstyrt med en uovertruffen kunnskap om den nyeste teknologien og en evne til å navigere gjennom den digitale jungelen som ingen andre. Hans verktøy er et tastatur som kan kode løsninger raskere enn lysets hastighet,

Shire Standnes
Shire Standnes
CFO

Shire har egentlig en S på en tight trikot under den eller så streite overflaten. Grunnen til det er at han Startup Super CFO for lettbeinte teknologistartups som Fremby. Med bakgrunn som team leder i PWC og forretningskonsulent i Norwegian Property, kombinert med å ha vært gründer- CFO og CEO i oppstartsbedrifter innen musikkteknologi (VidFlow) og management (Nora Collective) skaper han harmoni i vår strategi.

Kom i gang med Fremby i dag!

Ikke vent på fremtiden – ta grep om den i dag med Fremby. Bli med de fremoverlente virksomhetene som allerede forvandler sin maskinforvaltning. Kom i gang nå og se den umiddelbare forskjellen Fremby kan gjøre for din bedrift.
🥳 Tusen takk! Meldingen din er trygt fremme i vår innboks hos Fremby! 🥳
😅 Huffda! Dette er litt pinlig, men noe gikk galt. Kan du prøve å sende igjen? 😅