Raskere forskjell med +impact accelerator

June 4, 2020

Fremby med ekstra trykk på gasspedalen i høst!

Av totalt 120 bedifter som søkte er nå Fremby èn av tolv bedrifter med videre i +impact akselerator programmet. +impact akselerator programmet drives av Danske Bank, RI.SE, WeWork Labs og Ignite Sweden. Dette er et tre stegs program med formål å støtte og akselerere oppstartsbedrifter som jobber med løsninger for en overgang til sirkulærøkonomi. 


01 Bootcamp 

Første runde av programmet ble gjennomført 8. til 10. mai i år hvor 30 selskaper fra Norge, Sverige og Danmark deltok. På grunn av korona situasjonen ble det gjennomført digitalt, men med stor suksess! 

Flere presentasjoner og diskusjoner om temaer som Sirkulærøkonomi og forretningsutvikling, samt en avsluttende show hvor alle startupene presenterte seg for over 150 deltagere. Til slutt valgte en jury videre 12 av de 30 selskapene til å bli med i neste fase av programmet. Dette skjer fysisk i Stockholm denne høsten. 

02 Phase 1

I september vil Frembyteamet jobbe fra Stockholm, på “+impact accelerator startup house”. Her vil vi få støtte fra eksperter på bærekraft og sirkulærøkonomi, samt komme i kontakt med samarbeidspartnere for å hjelpe oss i å realisere en bærekraftig bygge- og anleggsnæring. Les mer på https://accelerator.plusimpact.io!

+Impact Accelerator Batch 4 Startups
Få tilgang til dine maskindata
Følg med på tomgang, drivstofforbruk og utnyttelsen av hele flåten din!
Få tilgang