Fremby leverer datadreven overgang
til fossil- og utslippsfrie byggeplasser
La oss digitalisere Bygg og AnLEGGSPLASSENE i NORGE sammen!
Vi leverer brukervennlige digitale verktøy for bygg- og anleggsbransjen

Fremby er en teknologibedrift etablert i 2017 med formål om å skape en datadrevet overgang til fossil- og utslippsfrie byggeplasser. Fremby tilbyr digitale løsninger som gjør utslippsrapportering og styring av maskinparken enkelt og sømløst.

Fremby består av et erfarent gründerteam med bakgrunn fra bygg- og anlegg, kommersialisering av teknologiløsninger og arbeid med bærekraft og miljø på konsernnivå i norske virksomheter.  Fremby samarbeider tett med bransjeaktører på både maskinleverandør og byggherresiden. Vi spiller på på lag med aktører som CAT, Volvo, Komatsu, JCB, Hitatchi, Suncar og deres forhandlere i Norge, og frembyr deres data i vår felles platform.

Vi i Fremby tror på samarbeid og deling. Dette gjenspeiles i produktene våre og vårt utviklingsarbeid. Vi mener at de mest brukervennlige verktøyene best skapes i nært samarbeid med kunden, og vi ser alltid etter nye måter å levere de beste og mest kundenære løsningene.

Nysgjerrig på hvordan du kan bruke Fremby for å forbedre og miljøoptimalisere dine anleggsprosjekt?

hvem vi er
TEAMET

Kjell Erik O. Lien

Chief Executive Officer
+47 419 28 224

Sigve Pettersen

Chief Product Officer
+47 476 52 206

Johan Røed

Designer & utvikler
-

Laszlo Hordos

Leder for teknologi
-

Gábor Csaba

Back-end utvikler
-
FREMBY - For en datadreven overgang til fossil- og utslippsfrie byggeplasser

La oss ta en prat!
hello@fremby.no

se mulighetene med fremby app

Bestill en demo!

Vi viser deg hvordan du kan ta kontroll på dine maskindata ved å koble opp maskinparken din. Du får en gjennomgang av Fremby-appen, og vi demonstrer hvordan du effektivt løser oppgaver som utslippsrapportering, energirapportering og kontraktsoppfølging. Vi hjelper deg enkelt å ta i bruk dine maskindata.

Be om demo