Fremby
12.2.2024
Tid å lese: Ca.
X
min.

Samme Fremby, men i ny drakt!

Den nye logoen representerer et strategisk steg for å styrke forbindelsen med brukerne og reflektere selskapets evolusjon. De nye fargene og designet signaliserer et løfte om innovasjon, og en fremtid der brukernes preferanser og identitet står i sentrum.

Bilde av visittkort til Fremby

Vår dedikasjon til å bistå i utviklingen av mer energieffektive og miljøvennlige løsninger reflekteres ikke bare i arbeidet vi gjør, men nå også i vår helt nye logo.

Den nye logoen representerer en ny æra for Fremby. Designet er tidsriktig, med et avtrykk og en fleksibilitet som speiler et moderne, bærekraftig teknologiselskap. Målet med redesignet var å skape en logo som er distinkt og umiddelbart gjenkjennelig, samtidig som den fungerer sømløst på en rekke forskjellige flater – fra digitale skjermer til trykt materiale.

Fargene vi har valgt for den nye logoen er nøye utvalgt for å reflektere våre kjernekompetanser og selskapets verdier. Den nye fargepaletten symboliserer vårt fokus på bærekraft, innovasjon og vår streben etter å være en katalysator for positiv endring. Disse fargene er ikke bare estetisk tiltalende, men de bærer også med seg en dypere betydning som resonnerer med både vårt team og de vi samarbeider med.

Se vår introduksjonsfilm:

Vår logo er mer enn bare et visuelt symbol; den er et løfte om vårt engasjement for å fremme en bærekraftig fremtid. Den representerer vår visjon om å være en leder i overgangen til en mer bærekraftig og miljøvennlig industri. Ved å omfavne denne nye identiteten, bekrefter vi vårt løfte om å levere uovertruffen ekspertise og støtte til våre klienter, og å bidra til en verden hvor økonomisk vekst går hånd i hånd med miljøansvar.

I Fremby tror vi at forandring starter med oss. Med vår nye logo tar vi et steg videre i vår reise mot å definere fremtiden for bærekraftig utvikling. Vi inviterer våre partnere, klienter og samfunnet til å bli med oss på denne spennende veien mot en lysere, grønnere fremtid.

Relaterte artikler:

Kom i gang med Fremby i dag!

Ikke vent på fremtiden – ta grep om den i dag med Fremby. Bli med de fremoverlente virksomhetene som allerede forvandler sin maskinforvaltning. Kom i gang nå og se den umiddelbare forskjellen Fremby kan gjøre for din bedrift.
🥳 Tusen takk! Meldingen din er trygt fremme i vår innboks hos Fremby! 🥳
😅 Huffda! Dette er litt pinlig, men noe gikk galt. Kan du prøve å sende igjen? 😅